Dia del Dejuni Voluntari 2023

Solidaritza't amb els milions de persones que passen fam, diàriament, al món.

Día del Ayuno Voluntario 2023

Divendres 10 de febrer celebrem el dia del Dejuni Voluntari de Mans Unides, que arriba a la seva edició número 60, ja que es va celebrar per primera vegada el 1963.

Tot i que hi ha milions de raons per solidaritzar-nos amb els que passen fam, tantes com persones pateixen aquesta xacra, hem volgut acostar-te alguns testimonis del que aquest dia significa per a la gent que ho posa en pràctica des de fa dècades.

Esperem que les vostres paraules puguin ser l'empenta suficient perquè et sumis. Prescindeix d'un cafè, d'un aperitiu, de les postres tan riques, del sopar amb els amics... o d'algun caprici, i dóna l'import a Mans Unides. Segur que et sents millor!
 

Què vol dir per a tu el dia del Dejuni Voluntari?

El dejuni de menjar no és més que una ratificació al que valores i respectes. Tant de bo que tots tinguéssim el mínim perquè ningú passés gana. (Roberto, Valladolid)

Per mi el dia del Dejuni Voluntari significa posar-me al lloc dels més pobres, dels quals tenint gana no han de menjar i fer-me, així, un amb ells. (Guadalupe, Madrid).

Obrir la finestra de la meva ànima, perquè penetri a la meva vida el vent de reclam dels que pateixen i moren de gana. (Julián, Madrid).

Privar-te per donar, convertir la teva renúncia en ajuda. (Teresa, Madrid).

El dia del Dejuni Voluntari m'arriba directe al cor, em fa sentir a prop de les persones més vulnerables que pateixen les conseqüències d'un món tan desigual. (Puri, Santander).

Per mi el Dia del Dejuni Voluntari és una manera de mostrar que no som indiferents davant els marginats, experimentant, encara que sigui d'una manera mínima, el que és la gana. (Juan, Madrid).

El dia del Dejuni Voluntari de Mans Unides és la manera de recordar els milions de persones que no tenen l'opció d'escollir no passar gana. (Clara, Madrid).

Sentir voluntàriament allò que per a molts és obligació. (Joaquín, Madrid).

Un dia de solidaritat amb els més vulnerables que criden en silenci la seva manca de recursos. (Pilar, Madrid).

 

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te