Contagiant solidaritat malgrat les dificultats

Les 72 Delegacions de Mans Unides reinventen les seves accions per a continuar treballant.

Taula informativa en la jornada del Dejuni Voluntari a Osca.

Les Delegacions de Mans Unides porten 62 anys treballant sense descans per a col·laborar, des de cadascun dels seus territoris, a la missió general de l'Organització: acabar amb la fam en el món i amb les causes que la provoquen.

Sens dubte, aquests últims mesos han estat els més difícils de la seva llarga història a causa de la pandèmia del coronavirus. Al ja de per si mateix extraordinari treball que realitzen sempre, secundant-se, en la seva majoria, en mans voluntàries, s'han sumat extraordinàries dificultats: confinaments, tancaments, baixes per malaltia, limitacions per a realitzar activitats, reducció d'ingressos, etc.

Però, una vegada més, les nostres Delegacions han demostrat que en la lluita contra la fam cal intentar vèncer sempre els obstacles que puguin presentar-se. I, així, no han deixat d'adaptar-se a la "nova normalitat" perquè el llançament de la Campanya 2021 de Mans Unides arribés, com sempre, a tots els punts d'Espanya.

Elles, més que mai, han "contagiat" solidaritat, proximitat i compromís, de moltes formes diferents, diferents a les que era habituals, però amb les quals han aconseguit traspassar les pantalles i escurçar distàncies per a portar un missatge d'esperança i futur. Han portat màscares en totes les seves accions, però han aconseguit que no fossin un obstacle per a mostrar il·lusió, perseveracia, implicació, entusiasme, justícia, creativitat...

Aquesta galeria és només una petita mostra d'algunes de les iniciatives posades en marxa en algunes de les nostres 72 Delegacions per a llançar la Campanya 62 de Mans Unides el mes de febrer passat.

La Campaña 62 en Delegaciones

Però han estat moltes més. No deixis de seguir les seves informacions en les seves pàgines web i les seves xarxes socials. 

Gràcies a totes, perquè sense vosaltres, les nostres Delegacions, Mans Unides no seria el que és!

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te