Cèntims solidaris

28/11/2022

Mans Unides posa en marxa la campanya Treu-te un pes de sobre per una bona causa! Dóna els teus cèntims, per deslliurar-te d'aquestes incòmodes monedes amb una bona finalitat: ajudar a finançar projectes de desenvolupament als més de 50 països on l'organització està present.

Per deixar d'acumular aquests cèntims i donar-los aquest sentit solidari, Mans Unides durà a terme una recollida a les 10 delegacions que l'organització té per tot el territori català (així com a les de la resta d'Espanya). Els punts de recollida es podran trobar, tant a les seus físiques de les delegacions, com a establiments col·laboradors de les ciutats i pobles de cada delegació.

La campanya, si bé s'engega ara, neix amb la idea de tenir un ampli recorregut en el temps per poder oferir a tots els ciutadans la possibilitat de participar-hi. Així mateix, es reforçarà la seva presència en moments importants per al consum, com és el Black Friday o en iniciatives solidàries com el Giving Tuesday.

Una campanya senzilla, basada en un gest tan simple com dipositar uns cèntims en uns llocs determinats, però amb una finalitat molt rellevant perquè reconverteix monedes "en desús" en alimentació, salut, educació, aigua, igualtat i cura del medi ambient per als que més ho necessiten.

Suma't aquest Nadal a aquestes accions petites que produeixen grans canvis: porta'ns els teus cèntims i col·labora en la construcció d'un món més just i solidari que no deixi ningú enrere.
 

 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te