Cicle de cinema Ignasi Salvat

Cicle de cinema Ignasi Salvat
28/10/2016

Aquest curs riurem i plorarem, com sempre, i parlarem de migracions, d'amistat i comiats, dels abusos sexuals comesos per membres de l'Església catòlica, de conflictes oblidats i acollida, de vocacions, de la història del moviment sufragista i els seus ressons al feminisme d'avui... Parlarem de tot això i més i viatjarem per una estona des de la profunditat la l'Amazonia a l'Iran contemporani, passant per Sri Lanka, França, Georgia, Madrid, Boston o el Londres de principis del segle XX. 

Cicle de cinema de reflexió Ignasi Salvans

En la primera projecció, la de la pel.lícula Spotlight, que serà divendres 28 d'octubre, el diàleg posterior el conduirà Miriam Diez Bosch, periodista especialitzada en religió i directora de l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura de Blanquerna - Universitat Ramon Llulll.

Fitxa de la pel.lícula Spotlight:
L'any 2002 un reduït equip de reporters d'investigació del Boston Globe va destapar els escàndols de pederàstia comesos durant dècades per capellans de l'estat de Massachusetts. La publicació d'aquests fets, que l'arxidiòcesi de Boston va intentar ocultar, va sacsejar a l'Església Catòlica com a institució.

Director: Thomas McCarthy

Presentarà l'acte: Míriam Díez, Directora de l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura (Universitat Ramon Llull)
Data: divendres 28 d'octubre
Hora: 19h
Lloc: Sala d'actes de Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria, 13 - Bcn.)

Entrada lliure-Aportació Voluntària.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te