Concert solidari a l'Hospitalet de Llobregat

11/06/2021
Hora: 
20:00

Assistim a l'expansió d'una nova i devastadora soca del coronavirus a l'Índia que també està afectant altres països on col·laborem. Pensant en aquestes comunitats on moltes persones estan en perill extrem de morir de Covid-19 o de fam, hem preparat un concert molt especial per recaudar fons.

El divendres 11 de juny, a les 20.00 h, el jove Trio Kórena interpretarà a l'Auditori Barradas (Rambla Just Oliveras, 56 de L'Hospitalet de Llobregat) un variat repertori a favor de la nostra entitat.

Les entrades-donatiu per a aquest concert solidari es poden adquirir per només 10 euros de manera digital, entrant a aquest enllaç, o de manera física en la nostra delegació de Barcelona, situada en el 1r 1a del carrer Provença 229.

També hem obert la Fila Zero digital per a aquelles persones interessades a col·laborar econòmicament amb una aportació solidària, però que no poden assistir al concert.

Si tens qualsevol dubte relacionat amb el concert, no dubtis a escriure'ns al nostre WhatsApp 686 724 356.

Assistint a aquest concert solidari estaràs ajudant a paliar les necessitats més inmediates de les comunitats més vulnerables. .

T'hi esperem! Gràcies per la teva col·laboració

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te