Concert solidari THE TUTSIES a la Sala Luz de Gas de Barcelona

26/01/2024

Per tercera vegada i gràcies als amics de The Tutsies i la Sala Luz de Gas tornem a organitzar un concert el dia 22 de Febrer a les 20:30h a benefici dels projectes de Mans Unides en el que esperem us ho passeu tan bé com l'any passat.

Contagia't de solidaritat a ritme dels hits des de Queen o Tina Turner fins Avicii o David Guetta que ens ofereixen The Tutsies, en una atmosfera on conviuen diverses generacions.

Oci i solidaritat en una nit màgica de la cooperació!

Si l'any passat ja estàvem en un mon complicat per les múltiples guerres, aquest any se'ns hi ha afegit també ben a prop de nosaltres la guerra de Israel i Palestina, que es on tenim el projecte d'aquest any: volem dedicar els esforços a un projecte de millora de la formació professional en una escola dels Salesians a Betlem (Palestina) que ofereix cursos de formació per a joves de 18 a 35 anys, per tal de donar-los accés a una formació de qualitat que els permeti trobar una feina digna. Els cursos que s'imparteixen a l'Escola de Formació Professional dels Salesians de Betlem són: electricitat i electrònica, reparació de telèfons mòbils, fusteria metàl•lica i de fusta, automoció, metal•lúrgia, reparació d'electrodomèstics i instal•lació de panells fotovoltaics.

Compra aquí les teves entrades. I si no pots venir, uneix-te virtualment a aquesta iniciativa amb les "entrades fila zero".

També aquest any per a un grup reduït de fins a 50 persones, tindrem la possibilitat d'assistir al concert en el Backstage, al costat dels músics, amb un preu especial.

No t'ho perdis. És molt més que un concert!

 

The Tutsies

LUIS MARTÍNEZ DORESTE Veu

DANI TURRÓ Guitarra

JAMIE BOI Baix

AARON BAUGMAN Batería

GABRIEL ZENI Teclat

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te