Dilluns Drets Humans: El creixement de l’extrema dreta a Europa

Dilluns Drets Humans: El creixement de l’extrema dreta a Europa
06/03/2017

Quines són les causes profundes d'aquest fenomen? Quina pot ser la seva evolució? Com pot condicionar el projecte de la Unió Europea? Quin impacte tindrà sobre les polítiques migràtories? Com s'ha de fer per frenar-lo? Per què no s'ha produit de moment aquest fenomen al nostre país?

Ponents:

-Jordi Borràs, fotoperiodista i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils, especialitzat en qüestions socials i moviments nacionals i d’ultradreta.
-Joan Botella, Catedràtic de Ciència Política la la Universitat Autónoma de Barcelona.

Moderador/a:

-Sergi Picazo, Cap de Redacció del digital Crític.

Quan? 6 de març de 2017

On? Totes les sessions d'aquest cicle tindran lloc a la Sala d'actes del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria 13, Barcelona)

La conferència 'El creixement de l’extrema dreta a Europa. Com frenar el populisme xenòfob? s'inscriu en el cicle de debats 'Els dilluns dels Drets Humans' organitzat per Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia i Mans Unides. Coneix tota la resta de conferències programades d'aquest cicle.

Encara que l'assistència a la conferència és totalment gratuïta, demanem la inscripció per si hem d'informar d'alguna novetat en l'horari. Gràcies.

 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te