Dilluns Drets Humans: Justícia climàtica

Dilluns Drets Humans: Justícia climàtica
08/05/2017

Sense disposar d’un acord jurídicament vinculant, amb sancions per als que incompleixin, ¿podem aconseguir l'objectiu que la temperatura global no augmenti més de 2 graus abans de final de segle ? ¿Podem aspirar a un món basat en energies renovables, amb emissions zero?; ¿Podem avançar en la justícia climàtica global?

Ponents:

-Carlos Garcia, Responsable d'Incidència Política de la CONGDE. Economista especialitzat en canvi climàtic, deforestació i construcció de mitjans de vida sostenibles
-Mari Carme Llasat, Dra en Ciencies Físiques, coordinadora del Master en Climatología aplicada de la UB i experta en Canvi Climàtic.

Moderador/a:
-Tomàs Molina

Quan? 8 de maig de 2017

On?  Totes les sessions d'aquest cicle tindran lloc a la Sala d'actes del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria 13, Barcelona)

La conferència ''Justícia climàtica. L'aplicació dels acords de Paris. Punt d'inflexió?" s'inscriu en el cicle de debats 'Els dilluns dels Drets Humans' organitzat per Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia i Mans Unides. Coneix tota la resta de conferències programades d'aquest cicle.

Encara que l'assistència a la conferència és totalment gratuïta, demanem la inscripció per si hem d'informar d'alguna novetat en l'horari. Gràcies.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te