Dilluns Drets Humans: Quan les fronteres es converteixen en murs

Dilluns Drets Humans: Quan les fronteres es converteixen en murs
12/12/2016

Aquesta política no ha fet més que aumentar els perills i els sofriments per refugiats i migrants, que han vist els seus drets humans repetidament vulnerats. Incapaços d’acordar un sistema d’acollida coordinat, els membres de la Unió fan l’orni a les peticions de la societat civil que reclama vies legals i segures. Quines són les polítiques migratòries i d’asil dels Estats europeus i la UE? Per què aquestes polítiques vulneren els drets dels migrants?

Ponents:

-Lorenzo Gabrielli, investigador associat a IEMED i investigador a GRITIM-UPF. 

-Gonzalo Fanjul, investigador i activista, col·laborador del programa de migracions en el Center for Global Development.

Moderador:

-Carles Solà, director del programa Tot un món (TV3).

Quan? 12 de desembre de 2016

On? Totes les sessions d'aquest cicle tindran lloc a la Sala d'actes del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria 13, Barcelona)

La conferència ''Quan les fronteres es converteixen en murs. Com afecten als drets humans les polítiques migratòries d’Europa?" s'inscriu en el cicle de debats 'Els dilluns dels Drets Humans' organitzat per Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia i Mans Unides. Coneix tota la resta de conferències programades d'aquest cicle.

Encara que l'assistència a la conferència és totalment gratuïta, demanem la inscripció per si hem d'informar d'alguna novetat en l'horari. Gràcies.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te