Dilluns Drets Humans: Del treball precari al treball decent

Dilluns Drets Humans: Del treball precari al treball decent
03/04/2017

Quin és el futur del treball en el món? Hem de resignar-nos a un atur estructural i creixent? Quines polítiques cal impulsar per crear llocs de treball decent per a tothom? Com fer que aquesta sigui realment la gran prioritat de política econòmica, per sobre del pur creixement del PIB? Quina és la realitat al nostre país i quines previsions es poden fer?

Ponents:

- Joaquim Nieto, Director de l’Oficina de la OIT per a Espanya 

-Albert Recio, Professor d’Economia Aplicada a la UAB

Moderador/a:
-Josep ­Maria Ureta, Periodista d'Economia d'El Periódico de Catalunya.

Quan? 3 d'abril de 2017

On? Totes les sessions d'aquest cicle tindran lloc a la Sala d'actes del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria 13, Barcelona)

La conferència ''Del treball precari al treball decent. Com aconseguir ocupació digna per a tothom? " s'inscriu en el cicle de debats 'Els dilluns dels Drets Humans' organitzat per Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia i Mans Unides. Coneix tota la resta de conferències programades d'aquest cicle.

Més informació sobre el tema, a la Campanya Treball Decent

Encara que l'assistència a la conferència és gratuïta fins a omplir l'aforament, demanem inscripció per si hem d'informar d'alguna novetat en aquesta o en futures sessions de Els Dilluns dels Drets Humans. Gràcies.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te