Festival Social URL- MMUU

10/06/2022

T'animem a participar en aquesta jornada, on podràs formar-te i aprendre a defensar els teus drets i els dels altres: estem segurs que l'experiència no et deixarà indiferent!
 
En el marc dels projectes de cooperació al desenvolupament que realitza arreu del món, Mans Unides ha desenvolupat un projecte d'igualtat i lluita contra la violència de gènere a Bolívia cofinançat per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) de la Generalitat de Catalunya. Amb les sòcies locals del Centre Juana Azurduy a Sucre, es lluita contra la cultura que manté la desigualtat entre homes i dones, i contra la violència de gènere. 
 
Si t’interessa conèixer la situació del tràfic de dones i de violència tant a l’Amèrica llatina com al nostre país, i les polítiques d'igualtat a la URL, vine a la jornada.

A més, et podràs apuntar a tallers de fotoperiodisme, d'influencers socials o de creació musical de denúncia, o dir la teva al col·loqui del cinemafòrum o al teatre fòrum, espais de reflexió comuna i de debat en la lluita contra les desigualtats. I per acabar, comptarem amb una sessió de DJ a càrrec de Ràdio Flaixbac

Arxius adjunts: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te