Grup de folk Falsterbo

Concert benèfic amb Mans Unides ONG al CT Barcino
20/01/2019

El concert benèfic tindrà lloc al Club Tennis Barcino, situat a la Plaça Narcisa Freixas 2 de Barcelona.

Les entrades-donatiu, es poden adquirir a Ticketea i el mateix dia del concert a la taquilla del CT Barcino, tenen un preu de 15€. 

Els beneficis del concert aniran destinats a finançar un projecte educatiu a Togo.

Falsterbo, l'històric grup de folk amb presència activa al món de la cançó en català des del 1967, segueix cantant i comunicant bones sensacions, cuidant molt les harmonies, l'afinació i la posada en escena. 

Al concert del CT Barcino Falsterbo interpretaran les cançons del seu últim CD que són composicions pròpies però també cantaran amb el públic les cançons que tothom sap.  Escolta aquí "Nit amiga", una de les seves cançons que ens cantaran al concert.

Compra aquí tus entradas

ticketea by Eventbrite

El grup està actualment format per Montse Domènech (veu i percussió), Jordi Marquillas (veu, violí, guitarra  i mandolina) i Eduard Estivill (veu i guitarra), aquest últim, persona molt coneguda pel públic en general per la seva labor com a pediatre. Tots canten i per tant les harmonies són una de les seves grans qualitats. El tècnic de so, una peça essencial, és l’Albert Guitart.

Falsterbo, a part de compondre cançons pròpies, és especialista en folk nord-americà, traduint i cantant cançons de Peter Paul and Mary, John Denver, i molts d'altres. Ha popularitzat cançons tan conegudes com "Paf, el drac màgic", "L’estranya joguina", "Quan el sol es pon", "Camí ral", "Que s'han fet d'aquelles flors", i moltíssimes més cançons que formen part de la història musical d'aquest país. Tenen 8 vinils i 3 CD.

Música i solidaritat en una mateixa tarda. T'ho perdràs? T'hi esperem!

Ticketea col·labora assumint el 100% de les despeses de gestió.

Si vols informació sobre els futurs esdeveniments de Mans Unides ONG, inscriu les teves dades en aquest formulari:

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te