Mans Unides Barcelona vol incorporar noves habilitats

03/06/2020

Mans Unides és una ONG de cooperació per al desenvolupament que fa del voluntariat la seva bandera. Treballem per projectes amb contraparts locals en 60 països del Sud.

El nostre voluntariat pot ser presencial a la delegació, o en línia, i les nostres dues línies principals de treball són:

1. Donar a conèixer i denunciar l'existència de la fam, les seves causes i les possibles solucions. Apostem per una educació per al desenvolupament que incideixi en els comportaments i valors contraris a la solidaritat i en el comportament de les institucions que conformen les estructures injustes que generen pobresa i exclusió.

2. Reunir mitjans econòmics per finançar els projectes realitzant activitats solidàries (concerts, tornejos, exposicions, sopars solidaris...); visitant les parròquies, escoles i universitats per difondre materials, i contactant amb organismes públics i privats.

Per portar a terme aquesta missió, a la delegació de Barcelona necessitem incorporar més voluntaris, principalment TALENT JOVE i en les àrees de comunicació (il·lustració, disseny gràfic i producció audiovisual), organització d'esdeveniments solidaris i Educació per al Desenvolupament secció escoles (mestres preferiblement).

Milions de persones ens necessiten més enllà de les nostres fronteres. El teu compromís i la teva il·lusió, experiència i treball seran, sens dubte, fonamentals per derrotar la fam i les causes injustes que la provoquen, ajudant a canviar la vida de moltes persones arreu del món.

Parlem?
Delegació de Barcelona 934 877 878 / 686 724 356
voluntaris@mansunides.org

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te