“EL PESCADOR”, CLIPMETRATGE GUANYADOR DE LA FINAL DE CATALUNYA

04/04/2024

L'alumnat del centre La Ginesta de Castelldefels ha guanyat el Premi al Millor Clipmetratge de la Categoria Escoles Secundària a la final catalana.

 

La Final de Catalunya es va celebrar al Caixaforum de Barcelona, ​​tot el nostre agraïment per acollir-nos a casa vostra.

L´acte va comptar amb la presència dels centres guanyadors, alumnat d´altres centres participants, col·laboradors i amics del Festival.

El Jurat d'aquesta XV edició, que també va assistir al complet, compost per Nacho Saladrigas, docent i coordinador de TIC i cicles formatius de grau superior i el periodista Jordi Busón, va atorgar la puntuació més alta al clipmetratge “El pescador” del centre La Ginesta de Castelldefels (Barcelona), un missatge que ens interpel·la sobre el nostre model de consum i les seves conseqüències per a tot el planeta i les persones que hi habitem.

Així ho expressen els seus autors i autores:

“Aquest vídeo ens vol conscienciar que les accions locals, com la manca de gestió dels residus plàstics, té conseqüències que afecten la fauna marina global i, finalment, ens afecten també a nosaltres”.

El centre guanyador, gràcies a la generositat de Banco Santander, va rebre de la mà d'Alejandro Chacón Solé, Gerent d'Institucions de Catalunya un xec de 200 euros per invertir en material escolar i audiovisual.

 

El segon premi del jurat va ser atorgat al clipmetratge “Tu saps el que estàs fent?” del centre Jesuites Bellvitge de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

 

 

El clipmetratge “No facis més gran la bola” de l'Institut Alzina de Sant Andreu, va rebre el tercer premi del jurat.,

 

Mans Unides agraeix la seva generositat a totes les empreses col·laboradores que han fet possible aquesta edició del Festival de Clipmetratges.

Agraïm a l'alumnat la seva feina i al professorat, el seu gran esforç, per animar-los a mirar el món amb ulls crítics i solidaris.

Aquest és el palmarès complet:

Categoria Escoles Secundària

• Premi al Millor Clipmetratge: El pescador del centre La Ginesta. Castelldefels. Barcelona.

• Premi al Segon Millor Clipmetratge: Tu saps què estàs fent? del centre Jesuites Bellvitge. L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

• Premi al Tercer Millor Clipmetratge: No feu més gran la bola de l'Institut Alzina. Sant Andreu (Barcelona). 

¡Enhorabona!

Gràcies a tots els centres participants per aportar el

vostre punt de vista per canviar el món.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te