SOPAR SOLIDARI AL RESTAURANT SEMPRONIANA

15/01/2024

 

DIA: 6 de Febrer 2024

HORA: 20.30

COST: 30€

LLOC: Restaurant Semproniana

Un any més celebrem el sopar contra la fam en el Restaurant Semproniana de la mà d'Ada Parellada i tot el seu equip. Aquest sopar tindrà lloc el pròxim 6 febrer a les 20:30h. Serà un menú sorpresa preparat amb menjar que ha quedat oblidat en les subhastes de lots en el circuit comercial, i que comptarà amb la col·laboració de diferents empreses del sector alimentari. Amb això, es realitzaran diferents receptes suculentes que no us deixaran pas indiferents, de la mà d'una de les referents que tenim dins de la gastronomia catalana com és l’Ada Parellada.

Aquest sopar és molt més que un sopar. Amb l’objectiu de visibilitzar el desaprofitament de menjar i les desigualtats a les seves mans, engresca’t a venir amb els teus amics i ajuda'ns a crear consciència sobre la fam que es pateix a moltes zones del planeta..

Aquesta mala pràctica amb el menjar suposa una pèrdua de 1000 milions d'euros anuals a nivell mundial. Amb esdeveniments com el que realitzem en aquest dia tan especial, ajudem a reduir el malbaratament d’aliments. 

Primer confirma la teva reserva mitjançant Whatsapp al 686 724 356. Després realitza el teu donatiu mitjançant Bizum al 00051 Mans Unides Barcelona.

T'hi esperem!

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te