Empreses solidàries: responsabilitat social corporativa

1.- Sobre la RSC, responsabilitat social corporativa 

Des de que als anys 50 es va encunyar el terme responsabilitat social corporativa (RSC), l’evolució del concepte ha estat molt important. Des de llavors fins avui la societat en general, i les organitzacions en particular han evolucionat molt i amb elles el concepte de RSC.

Saber-ne més... 

2.- Definicions diverses de RSC o RSE

La responsabilitat social corporativa és un concepte transversal dins de l’empresa que fa referencia a la responsabilitat que té aquesta empresa amb la societat per l’impacte que la seva activitat genera.

Son moltes les definicions de RSC (o RSE); vegem-ne algunes d’elles:

Saber-ne més... 

3.- RSC i filantropia, acció social, inversió socialment responsable i sostenibilitat

Per ajudar a clarificar què és i què no és RSC, definirem els termes filantropia, acció social, inversió socialment responsable i sostenibilitat que, de vegades, tenen fronteres difuses i poden arribar a confondre l’especificitat pròpia de la Responsabilitat Social Corporativa.

Saber-ne més... 

4.- RSC, un compromís voluntari amb la societat

La Responsabilitat Social és part de la nostra societat. Ja no concebem una altra manera de fer les coses, forma part de la cultura empresarial..

Saber-ne més... 

5.- Exemples d’empreses amb RSC que patrocinen la delegació de Barcelona de Mans Unides

Avui en dia, són moltes les empreses que senten la responsabilitat de col·laborar i ajudar a canviar una part de la societat: aquella que conformen els més desfavorits. El suport de les empreses és per tant fonamental, i mitjançant el nostre programa Som responsables,  es tiren endavant diferents projectes de Mans Unides.

 

 

Visita els nostres Linkedin i Twitter de RSC

Participen als nostres projectes fundacions privades i empresas com ara

BancSabadell Vida    Café para la oficina    CEALSA    Club Tennis Barcino    Fundación Jesús Serra    Fundación La Caixa   GMV Eurolift     IBM    ICAB    Loops Cloud Computing    Querol     Restaurante Mi Gracia     SEITSA    Sooto    Tactic    Tassels    Vip district    Worldcoo    Zurich Seguros

I contem amb el suport d'organismes públics com

    

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te