Avui per tu, demà per mi: uneix-te a la nostra recollida solidària per a Sant Ramon Nonat

La crisi econòmica deslligada per la pandèmia està causant estralls: el coronavirus ha tingut un efecte demolidor en el mercat laboral.

Milers de persones d'un dia per a un altre s'han vist abocades a la penúria absoluta perquè les seves ocupacions s'han volatilitzat de la nit al dia. I prop de quatre milions s'han vist afectades per regulacions temporals d'ocupació, veient en molts casos reduir-se els seus salaris en un 50-80%.

Molta gent s'ha vist irremeiablement abocada a demanar menjar per a subsistir, última barrera abans de la fam. Les entitats solidàries es troben desbordades, i tota ajuda és poca.

Per això, parròquies com la de Sant Ramon Nonat de l'Hospitalet estan posant el seu granet de sorra i, els dilluns, reparteixen fins a 1.000 lots d'aliments provinents de la solidaritat institucional i de les aportacions dels seus veïns.

Des de la delegació de Barcelona ens solidaritzem amb ells i llancem la nostra particular recollida d'aliments i productes d'higiene personal. Podeu deixar les vostres aportacions cada matí, de 9 h a 14 h. a la delegació.

Suma't. Milers de persones t'ho agrairan!

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te