Cistella d'advent solidària a favor dels projectes de Mans Unides

El Grup de Mans Unides de la Parròquia de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet de Llobregat va preparar la rifa d’una "Cistella d'Advent" en acabar la Missa de la comunitat parroquial del diumenge dia 1 de desembre (1er Diumenge d’Advent).

Amb una cistella que cada any és més gran gràcies a la implicació dels comerços i botiguers del barri, i una església plena de feligresos, la Maria Vergés va entregar la cistella a la guanyadora, Montse Romeu (les dues a la foto abaix), que després de l’acte i en conèixer millor Mans Unides i la seva tasca, es va animar a unir-se com a voluntària a aquest grup d’animació tan compromès.

A l’acte va assistir-hi per part de Mans Unides el Responsable d’Universitats de l’entitat, Paco Marro, i la Roser Sindreu i la Ma José Postigo, responsables del Departament de Parròquies, per fer costat als membres del grup d'animació de Mans Unides a la Parròquia: Neri Castellanos, Concepció Font, Montse Gonzano, Núria Gràcia, Àngels Osso, Ma. José Toribio, Elsy Tovar, Ma. Mercè Reig, Maria Vergés i al seu Rector, Mn Ramon Mor (a la foto).

La recaptació de l’activitat va ser de 850€ que es destinen als projectes de Mans Unides de la diòcesi de Barcelona, que enguany són els següents:

Una parròquia molt activa i dinàmica:

Al llarg de l'any la Parroquia de Santa Eulàlia de Provençana,  amb el seu rector al capdavant, Mn Ramon Mor, genera molts actes, sobretot religiosos, com a parròquia, però també culturals i lúdics. Tal i com es diu a la seva pàgina web: "Com a cristians volem viure molt les nostres celebracions i volem exercir la nostra solidaritat envers els nostres germans més necessitas; com a veins del barri volem fer present la nostra presència i col•laboració en mig de tot el que es fa i ens hi identifiquem; també com a Família de famílies volem acollir i promocionar actes de lleure i culturals que engresquin i eduquin els nostres fills...". Amb Mans Unides ja fa bastants anys que hi col.laboren des d'un grup propi molt actiu i compromés des del que a Mans Unides ens sentim molt recolzats i orgullosos. La parròquia està al carrer Santa Eulàlia, 203 de l'Hospitalet de Llobregat.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te