Col·loqui "Solidaritat i voluntariat. Valors en la Societat"

Imatge del públic assisent al col·loqui "Solidaritat i voluntariat. Valors en la Societat" just abans de començar

Ricardo Loy Madera, Secretari General de Manos Unidas , i Joan Martí i Llobet, president-delegat de Mans Unides Barcelona, van participar en el debat-col·loqui "Solidaritat i voluntariat. Valors en la Societat" que va tenir lloc en el marc de la III Jornada Institucional "Comptem amb tu" de l'Hospital Mare de Déu de la Mercè de Barcelona.

El tema de la solidaritat i el voluntariat va ser el fil conductor d'aquesta jornada que es va celebrar el dissabte 27 d'abril, festivitat de la Verge de Montserrat, i que va congregar més de 200 persones, entre professionals del centre, usuaris i familiars.

L'objectiu de l'esdeveniment anual, conduït per la periodista Montserrat Esteve, és el de promoure la integració i la convivència entre persones que sofreixen una malaltia mental, les seves famílies, els professionals que les atenen, associacions, veïns i la resta de la Comunitat.

A part del col·loqui debat en el que ens van convidar a participar Mans Unides com a testimoni d'ong formada gairebé íntegrament per voluntaris (el 98% dels seus membres ho són), cal destacar també la participació en l'acte de Xavier Estrada, Director Artístic Adjunt de Pallapupas, que va explicar la tasca tan valuosa que du a terme aquesta organització en pro d'alegrar l'estada dels nens malalts, i dels seus familiars, als hospitals.

La jornada va comptar també amb un seguit d'activitats lúdiques, com ara una mostra de música i talent per part dels més petits de la casa, un aperitiu per a tothom i paradetes solidàries.

Cartell de la III Jornada Institucional "Comptem amb tu" de l'Hospital Mare de Déu de la Mercè:

Galeria d'imatges: 
Imatge del públic assisent al col·loqui "Solidaritat i voluntariat. Valors en la Societat" just abans de començar
Mostra de talents dels més petits
Mostra de talents dels més petits
Sor Luz Divina Sánchez, superiora local, i José Román López, Director-Gerent de l'Hospital Mare de Déu de la Mercè

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te