Dinar Pasqual, 1ª activitat del grup de Premià de Mar

 La Parròquia de Sant Cristòfol de Premià de Mar ha organitzat aquest diumenge 16 de juny el tradicional dinar Pasqual, que enguany ha estat el tret de sortida de l’activitat del grup de Mans Unides-Premià de Mar.

Unes 50 persones van assistir al dinar, celebrat al pati de la bonica escola modernista de les Germanes Franciscanes d’Assís.

Envoltats d’un gran ambient de germanor, i després de tastar deliciosos plats preparats pels mateixos assistents, el jove Rector de la parròquia, Mossèn Pau Roger, ens recordava la recent visita al febrer de Mossèn Ixai Córdoba, missioner a l’Equador, que ens va resultar molt colpidora, i els objectius generals de Mans Unides, animant-nos a que hi contribuíssim amb l’import de les postres, que consistien en irresistibles pastissos de formatge, iogurt, poma, maduixa amb llet condensada i maduixes, i cafès, entre d’altres.

Esperem que aquesta activitat sigui la primera de moltes més per combatre la fam, la desigualtat i la injustícia al Tercer Món.

Tota ajuda i col·laboracions amb el grup són necessàries i benvingudes així que animem a tothom que vulgui participar a què ho faci.

Més informació sobre la Parròquia de Sant Cristòfol:

És una comunitat cristiana que, com a deixebles de Jesús, intenta seguir els seus ensenyaments, viure com Ell ens va ensenyar, i fer present el seu evangeli enmig del nostre món, concretament en aquesta meravellosa població del Maresme. La parròquia pertany al Bisbat de Barcelona del qual se senten molt propers, igual que de la mare Església de la qual neixen i pertanyen.

El Santuari de la Mare de Déu de la Cisa aplega tot el seu arxiprestat, un conjunt d'onze parròquies que van des d'Alella fins a Cabrera, amb les quals treballen conjuntament.

Actualment són una comunitat cristiana molt dinàmica. Tots plegats tenen el seu espai dins de la parròquia: grups de catequesi, grup de joves, formació i educació en la fe, grup de Vida Creixent, l'Esplai, músics, Cos de Portants, etc... que juntament amb el seu Pastor, Mn. Pau Roger, fan de la seva fe el camí per transmetre la Bona Notícia de la vida.

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te