Encén el teu compromís

Un any més, Mans Unides "il·lumina" la vida de milions de persones en els països del Sud, a través dels quasi 500 projectes de desenvolupament que recolza en 55 països. I cada any, des de 2013, crea també un "canal virtual" per fer que aquesta llum de desenvolupament viatgi de Nord a Sud: són les "24 hores" de Mans Unides.

El 2023, i sota el lema "Encén el teu compromís" va tenir lloc la XI edició d'aquesta iniciativa de sensibilització que es desenvoluparà en les 24 hores que van de les vuit de la tarda de dissabte 11 de novembre a les vuit de la tarda del diumenge 12, amb un objectiu clar: crear una aura de llum virtual que il·lumini el món per tal que, tots junts, acabem amb les "parts enfosquides" causades per la fam, les desigualtats i les injustícies que continuen existint. 

Busquem promoure un gest solidari, un acte al qual la societat pugui sumar-se de manera activa i demostrar així el seu suport als països del Sud i a l'acció que Mans Unides es recolza en ells. Aquest gest consisteix en l'encesa d'una espelma, com a símbol de la promesa d'un món millor.

Qualsevol persona, en qualsevol lloc del món, pot sumar-se a aquesta acció, i que "la llum que desprèn" la seva foto serveixi per il·luminar el món i les vides de les persones que més ho necessiten.

Per poder participar, les fotos hauran de contenir una espelma encesa, qualsevol espelma, de qualsevol mida, amb o sense el logo de Mans Unides. L'11 de novembre a partir de les 20h, les espelmes s'ubicaran en un mapa interactiu. 

Prepara la teva foto i puja-la en aquesta mateixa pàgina a partir del pròxim 3 de novembre. 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te