Entrega dels premis catalans del Festival de Clipmetratges de Mans Unides

Aquesta setmana, la delegada de Mans Unides Barcelona, juntament amb una companya del departament d'Educació per al Desenvolupament, ha visitat les escoles guanyadores de la XIIa edició del nostre concurs. I això perquè aquest any s'ha donat la coincidència que el primer i segon classificats han estat 2 escoles de Barcelona: Col·legi Santa Teresa Ganduxer i Escola Pia Balmes.

A més del lliurament dels diplomes i premis, Mans Unides ha volgut agrair a les entitats i professors la seva implicació i suport en la sensibilització dels nens i joves, perquè així aconseguim un efecte multiplicador de la nostra missió. L'educació és una eina absolutament necessària per a transformar i millorar el món en el qual vivim.

Enhorabona als alumnes creadors d'aquests vídeos! Aquí us els adjuntem perquè els gaudiu:

Dimarts que ve, 27 d'abril, sabrem si el de les teresianes ha estat seleccionat per optar a la final, on competiran les 10 millors produccions d'Espanya. Us desitgem molta sort!

Última hora: seleccionat per a la final nacional, on concursaran els 10 millors vídeos d'Espanya: enhorabona i molta sort per l'11 de maig!

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te