Entrega dels premis del concurs de dibuix Vilassar de Mar contagia solidaritat

Aquest divendres 11 de juny a la tarda, als jardins de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch es van lliurar els premis de l'onzè concurs de dibuix infantil del Govi, enguany amb el tema "Vilassar de Mar contagia solidaritat amb els més desfavorits" en suport a la campanya anual de Mans Unides.

L'acte va estar presidit per l'alcalde Damià del Clot, acompanyat per la regidora de cultura, Esther López i presentat pel president del Govi, Carles Malfeito. També van participar en Joan Martí, en representació de Mans Unides Barcelona, i representants de Càritas VDM i del Rotary Club Vilassar-Burriac.

S'han presentat un total de 747 alumnes de les escoles La Presentació, Pérez Sala, De la Mar, Vaixell Burriac i Pla de l'Avellà de Vilassar de Mar. La seva imaginació ens ha mostrat com representen la informació que processen sobre conceptes abstractes com el de la solidaritat. Tots els participants es van emportar un diploma i un detall com a record.

Els guanyadors dels PREMIS ATORGATS PER MANS UNIDES van ser:

Cicle Inicial, Iker López de la Franca Bolívar, Escola Pérez Sala

Cicle Mitjà, Maia Altés Vilà, Escola Vaixell Burriac

Cicle Superior, Carlota De Tera Vargas Escola La Presentació

Tots ells van obtenir el seu corresponent diploma i un lot de productes solidaris de la nostra ONG, entre els quals destaquen motxilla, llapis, collarets, etc...

Aprofitant el lliurament del lot de premis, la delegada de Barcelona ha visitat les tres escoles i ha parlat breument amb els “artistes” sobre solidaritat.

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te