Eucaristia Missionera a la catedral de Barcelona

L'arxidiòcesi de Barcelona i les diòcesis Sant Feliu de Llobregat i Terrassa compartiren una eucaristía amb tots els missioners el passat 4 de juliol a les 19.15 h.

Cada any, i ja van setze, les tres Diòcesis de la Província Eclesiàstica de Barcelona comparteixen l'Eucaristia Missionera, on es pregarà i es recordarà als missioners que es troben en països de missió.
Aquest any, per prevenció, no s'ha fet la trobada però sí que s'ha volgut conservar l'Eucaristia i aprofitar els nous mitjans de comunicació, com és la retransmissió via streaming, perquè tothom que vulgui pugui seguir la celebració.

Van assistir missioners diocesans retornats, uns altres que estan de pas, també amb els seus familiars, i col·laboradors de les delegacions de Missions. També una representació de voluntaris de la Delegació de Mans Unides de Barcelona, en senyal del nostre compromís, encara més en aquests durs moments, conscients que entre tots, la feina donarà millors resultats.
Ha sigut una celebració no molt nombrosa, però molt compartida al voltant de l'altar.

El principal objectiu és valorar el treball dels missioners i missioneres al servei de les missions en distints llocs del planeta, i seguir conservant el contacte amb l'Església que els va enviar, i reforça la dimensió missionera de les Diòcesis.

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te