Èxit del Music Van Market de Matadepera 2017

Zona on es podien adquirir els tiquets per consumir en els food trucks

Durant les gairebé 10 hores que va durar el Music Van Market de Matadepera 2017, més de 1.000 persones es van acostar a gaudir dels food trucks, de les botigues, de la música i del bon ambient regnant. Tot amb un clar component solidari, ja que els diners recaptats es destinen als projectes solidaris de la nostra ONG, Mans Unides.

Jordi Gavarró i The Pacas van ser els encarregats d'amenitzar musicalment la jornada solidària.

La vicepresidenta de Mans Unides Barcelona, ​​Elisenda García, que va acudir a l'acte junt amb en Joan Martí, president de la delegació de Barcelona, ​​explica que "veure tanta gent de diferents edats i condicions socials unides per una bona causa va ser un regal per a mi. La duresa del dia a dia de l'organització, les notícies del món que t'embarguen de tristesa, es veuen compensades quan veus el compromís de la gent".

"Poder gaudir d'un ambient festiu, on regnava l'alegria, l'entusiasme i l'interès a ajudar els que més ho necessiten, va ser un regal i un descobriment. Des d'aquí, animo a tots a venir al Music Van Market de Matadepera 2018 perquè pugueu unir-vos a aquesta il·lusió solidària que omple el cor de pau i li dóna sentit al nostre treball diari. Vull donar les gràcies a tot l'equip de voluntaris, especialment a la Marta Borrell, així com agrair la gran ajuda de l'Ajuntament, que ajuda a tirar endavant iniciatives com aquest Music Van Market de Matadepera", afegeix Elisenda García.

Estigueu atents a les xarxes socials de Mans Unides Matadepera (Facebook | Instagram), on s'aniran publicant fotos i vídeos del Music Van Market de Matadepera 2017 i, més endavant, s'anunciaran les dates de l'edició del 2018.

Galeria d'imatges: 
Zona on es podien adquirir els tiquets per consumir en els food trucks
Zona de menjador del Music Van Market a mitja tarda
Va haver-hi gran quantitat de moviment a la zona de botigues d'artesania
Dos dels food trucks que es van apuntar a la jornada solidària

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te