Joan Martí parla de la celebració del 60 aniversari de Mans Unides a Montserrat

Divendres 11 d'octubre Joan Martí, president-delegat de Mans Unides Barcelona, va participar al programa de l'Ignasi Miranda a COPE Catalunya, “El Mirall de l'Església”, per parlar de la festa de celebració del 60 aniversari de Mans Unides a Montserrat el passat dissabte 5 d'octubre.

Martí va explicar que es va fer una trobada de les 10 delegacions de Mans Unides de Catalunya a Montserrat i que "va ser una jornada preciosa que es va viure amb molta intensitat. Entre altres aspectes, destacaria la il·lusió de veure't amb gent que coneixes de fa tants anys, i que en el dia a dia no veus en estar a altres poblacions, i que treballa pels mateixos ideals".

Igualment, Martí va donar un paper rellevant de la trobada a la xerrada que va fer la germana benedictina del convent de Sant Benet, Maria Dolores Martin, "una xerrada molt interessant sobre la importància de la dona a l'església, a la societat i a Mans Unides. Les fundadores de Mans Unides ara fa 60 anys van ser dones, com per exemple la Pilar Bellosillo, que va ser una de les fundadores, i que ara està en procés de beatificació".

L'Eucaristia la va presidir el bisbe de Sant Feliu, Mons. Agustí Cortés i concelebrada per l’abat de Montserrat, P. Josep M. Soler i alguns bisbes i preveres de les diòcesis catalanes com el bisbe auxiliar de Barcelona, Antoni Badell, el bisbe de la Seu i el bisbe de Girona. Ells ens van acompanyar juntament amb molts sacerdots i voluntaris. Érem gairebé 550 persones.

Igualment, Martí va informar que com a acte de clausura de la celebració del nostre 60 aniversari, a Barcelona es farà un concert a a la Basílica de la Sagrada Família el divendres 27 de març de 2020 a les 20.00 h. "Serà un concert d'acció de gràcies, de pregària i esperem que tinguem molta assistència per compartir-ho amb tothom", va concloure Martí.

Pots sentir aquí l'àudio sencer del programa aquí amb la intervenció d'en Joan Martí a partir del minut 10:02.

I per llegir la notícia de la trobada i la xerrada sencera de la germana beneta ho pots fer aquí.

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te