Jornada 2020 Mans Unides-URL

Mans Unides i la URL hem realitzat, dijous 12 de novembre, i en format digital, la jornada de treball 2020, en clara determinació de seguir endavant amb el treball conjunt començat l'any passat.

Sota el títol ”Excepcionalidad del Norte y normalidad del Sur: dos miradas en el contexto de la cooperación para el desarrollo”, ens hem acostat a la gestió de l'excepcional, a com enfronten al Sud les moltes dificultats que la vida els ofereix mantenint la seva alegria de viure.

L'acte l'han inaugurat la presidenta-delegada de Mans Unides Barcelona, Mireia Angerri,Carlo M. Gallucci, vicerector de relacions internacionals. Moderat pel degà de la FESTS, Dr. Joan-Andreu Rocha Scarpetta, el Dr. Francesc Torralba ha obert el col·loqui parlant de “La digestión emocional de la pandemia”; la religiosa i cirurgiana Cristina Antolín, priora general de les Dominiques i exdirectora de l'Hospital Sant Martí de Porres, a Yaoundé, Camerun, ha compartit la seva vivència “Camerun: cómo afrontar grandes epidémias con pocos recursos”; i el sacerdot Sergio Godoy, fundador i director de la Comunitat Esperanza, en Coban, Guatemala, ens ha relatat l'inici del seu projecte “Guatemala: crear Comunitat Esperanza en una montaña de basura”.
El tancament ha anat a càrrec de Francesc Marro, responsable d'activitats en universitats de Mans Unides Barcelona i del degà Rocha-Scarpetta.

Si te la vas perdre, aquí tens l'oportunitat d'escoltar-la.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te