Juga a Proyectis, el joc de Mans Unides per despertar la solidaritat de tota la família

Proyectis és el joc solidari i de cooperació de Mans Unides. Amb aquest divertit joc de taula per a tota la família volem treballar els valors de la solidaritat i la cooperació, acostant a petits i grans la realitat dels projectes de cooperació en els que participa Mans Unides al costat dels socis locals.

El confinament està tenint també un "costat amable", com són aquests moments entretinguts que podem passar en família. Avui volem compartir l'activitat que ens proposa una voluntària de la delegació de Barcelona, que aprofita per entretenir als seus petits alhora que fomenta la seva formació en valors jugant a Proyectis.

És un joc que ens sensibilitza sobre les necessitats, les desigualtats i les injustícies que existeixen en països d'Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina, i ens fa veure com podem ajudar a moltes persones que viuen en entorns desfavorits a superar les seves necessitats.

És fàcil de jugar. M'agrada jugar amb la meva família perquè així ajudo a la gent que treballa en Mans Unides. També m'agrada "guanyar somriures", que és quan ajudes molt bé a la gent amb els projectes. Però les targetes d'emergència que paren el teu projecte, em fan pena ... Fabio, sis anys.

Aprenc que hi ha països en què es necessiten coses importants, menjar, aigua ... Algunes targetes d'emergència són una mica dures, suposen una aturada i et fan pagar. Les targetes de subvencions i ajudes em sembla que recapten poc, però és que em diuen que és difícil recaptar... Mateu, deu anys.

Us recordem que, a més d'aquest joc, disponible sota comanda trucant al 934  877878, podeu trobar més materials a l'apartat de recursos educatius de la nostra web.

 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te