L'Iñaki Alegría n'és la cara visible

Mans Unides BCN estrena la web “El Supermissioner”

La Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona es va quedar petita per acollir a tota la gent que volia conèixer de primera mà la nova iniciativa de Mans Unides Barcelona, i alhora escoltar en directe el testimoni d'Iñaki Alegria, metge català que resideix a Etiòpia.

El president de la delegació barcelonina de Mans Unides, Joan Martí, va ser l'encarregat de presentar el nou projecte digital de la històrica ONG, que fa 60 anys que lluita per millorar la vida dels més desafavorits.

Si cliques a la foto, podràs provar "El Supermissioner"!

Banner de la web "El Supermissioner"

Aquesta nova iniciativa, que porta com a nom "El Supermissioner" (http://www.supermissioner.org), consisteix en una plana web on els usuaris, responent una sèrie de preguntes que posen a prova les seves conviccions, poden apropar-se a la idea del que suposa la tasca i la realitat quotidiana de persones com l'Iñaki Alegría, pediatre i director mèdic a l'Hospital de Gambo a Etiòpia, i col·laborador de Mans Unides des de fa més d'un lustre.

El doctor Alegría va emocionar l'auditori amb les seves experiències com a metge i cooperant a Etiòpia, un dels països del món que més refugiats acull tot i les seves pròpies mancances, tal i com va explicar el mateix Iñaki. La religiosa teresiana Viqui Molins, que va obrir la conferència, va explicar la seva experiència a Angola i al barri del Raval de Barcelona, on hi treballa des de fa 40 anys.

Joan Martí, Iñaki Alegría i Viqui Molins durant la presentació de "El Supermissioner"

"El Supermissioner" és una iniciativa conjunta de Mans Unides Barcelona i l'agència digital Eleven Adworks, que han unit forces per amplificar la difusió de la tasca que realitza Mans Unides arreu del món i fer visible la feina d'herois anònims i invisibles pel gran públic com l'Iñaki Alegría i la Viqui Molins.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te