L'obra solidària "Sin Avales" triomfa al Club Tennis Barcino

Un moment de l'obra "Sin Avales", amb els seus protagonistes xerrant animadament

La divertida comèdia "Sin Avales", protagonitzada per Juanjo Pérez-Cela i José Manuel López, va enlluernar els espectadors que van acudir al Club de Tennis Barcino els passats 7 i 8 d'octubre.

Més de 200 persones van gaudir de com una situació quotidiana, la de demanar un crèdit, va desembocar en un embolic monumental, que va posar en escac la vida familiar dels dos protagonistes. Durant els 90 minuts que va durar l'obra, els riures i riallades van inundar el teatre del Club de Tennis Barcino.

A part de l'excel·lent tasca dels dos actors, també va resultar fonamental el treball de la regidora i apuntadora Gemma Jordà, que va ajudar a solucionar un petit problema tècnic amb el so.

Elisenda García, sotsdelegada de Mans Unides Barcelona, va inaugurar l'acte amb una petita xerrada sobre el projecte que es finançarà amb els beneficis d'aquesta obra solidària, que es tracta de la remodelació d'un hospital a Haití.

Per la seva banda, el president del Club Tennis Barcino, Rafael Guayta, va felicitar els actors per la seva gran interpretació i va animar els voluntaris de Mans Unides, presents a l'acte, a seguir endavant en la col·laboració entre el club esportiu i l'ONG.

Galeria d'imatges: 
Un moment de l'obra "Sin Avales", amb els seus protagonistes xerrant animadament
Un dels protagonistes de "Sin Avales" perd els nervis
El públic aplaudeix de forma entusiasta als protagonistes de "Sin Avales"
Rafa, president del Club Tennis Barcino, agraeix la tasca realitzada als actors i anima a seguir endavant en la col·laboració entre el club i Mans Unides

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te