Mans Unides Barcelona intensifica la seva aposta pels canals digitals

Mans Unides Barcelona, amb l'ajuda de tres estudiants del MBA internacional de la prestigiosa escola de negocis IESE Business School, aposta per reforçar la seva sostenibilitat amb la recerca de les millors estratègies per a ampliar i fidelitzar la nostre base social, en concordança amb l'esperit dels temps que estem vivint.

En aquesta recerca de les millors pràctiques que hem realitzat, apareix en un lloc destacat l'aposta pels canals digitals, com a principal mitjà de connexió entre la entitat i un nou públic objectiu rejovenit, gràcies a l’ús de les noves tecnologies i a la incorporació de moltes persones amb "intel·ligència digital".

Per aquest motiu la tecnologia, les xarxes socials, l’ús de plataformes de pagament digitals, tipus Verse, Bizum, etc., i altres aparells digitals “amb un sol click”, seran una eina imprescindible de connexió amb els nostres socis i col·laboradors per avançar en la nostra missió.

Posar en contacte el donant i el receptor del projecte a través d’un seguiment online del grau d’avanç del projecte serà una eina clau a implementar.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te