Mans Unides Barcelona participa en el blog confinat de Jesuïtes-Casp 4rt. ESO

Són alumnes de l'escola Jesuïtes-Casp, que com tants altres estudiants, porten ja més de tres mesos confinats a les seves cases, seguint l'activitat escolar a través de correus i videoconferències.

El col·legi els ha encarregat fer un treball comunitari durant aquest període, i ells han decidit crear un blog obert, on tota persona que vulgui pugui participar aportant les seves experiències diàries; o amb consells per a amenitzar el confinament; o reflexions sobre la crisi sanitària, social i econòmica en la qual ens trobem immersos, etc. A part de compartir experiències durant aquests dies, l'objectiu del blog també és donar a conèixer les diferents realitats que viu cadascun, què l'afecta més d'aquest confinament o com porta el teletreball i les llargues hores a casa.

Des d'aquí us animem a totes i a tots a participar en el que és un fòrum comú i respectuós, on compartir sensacions i reflexions que es puguin viure en aquesta inusual reclusió, així com crear un cert sentiment de comunitat entre els lectors i participants. Si bé el blog està en català, la intenció és que cadascun s'expressi en la llengua en què se senti més còmode.

Nosaltres ja hem participat. Ens veiem en el seu blog

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te