Mans Unides a les parròquies

Mans Unides a les parròquies

El Departament de Parròquies de Mans Unides Barcelona, liderat per Roser Sindreu, Maria José PostigoVirginia Fernández i Carme Morera, està a ple rendiment intentant renovar-se i créixer per aconseguir més grups parroquials a les esglésies de la diòcesi de Barcelona perquè s'animin a ajudar Mans Unides per donar a conèixer la seva tasca i sensibilitzar als feligresos.

Fa pocs dies, Roser Sindreu i Maria José Postigo van ser entrevistades en el nou programa radiofònic, "Més enllà de la Parròquia", de Ràdio Estel i van donar a conèixer la col·laboració entre Mans Unides i les parròquies així com altres aspectes de l'ong. Aquí podeu sentir l'entrevista:

Sobre aquest nou programa "Més enllà de la Parròquia":
El nostre compromís és tractar sobre la part integral de la missió de l'Església i els seus membres, que és promoure la caritat cristiana amb preferència pels més necessitats, com un mitjà de transmissió d'un missatge que anima conèixer Jesucrist. Complint amb aquesta part important de ser Església, en el nostre programa, tractarem l'Acció Pastoral i Social que realitzen les diferents parròquies de les diòcesis amb seu a Catalunya i d'aquelles persones que, més enllà de la parròquia, fan també això possible.

.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te