Nou grup de Mans Unides a Premià de Mar

Nou grup de Mans Unides a Premià de Mar

Amb molta alegria anunciem la creació d'un nou grup de Mans Unides a la localitat barcelonina de Premià de Mar.

El 25 d'abril va tenir lloc a la Parròquia de Sant Cristòfol de Premià de Mar una primera reunió de treball per valorar les possibilitats d'actuació del nou grup parroquial. Per part de Mans Unides Barcelona hi va assistir l'Agustí Viñamata, que, entre altres activitats, va explicar que els grups s'encarreguen, per exemple, d'organitzar sopars de la fam, caminades populars, activitats de col·laboració amb les escoles, etc.

Tota ajuda i col·laboracions amb el grup són necessàries i benvingudes així que animem a tothom que vulgui participar a què ho faci.

Igualment, agraïm molt el recolzament de la parròquia de Sant Cristòfol i del seu Mossèn, Pau Roger.

Més informació sobre la Parròquia de Sant Cristòfol:
És una comunitat cristiana que, com a deixebles de Jesús, intenta seguir els seus ensenyaments, viure com Ell ens va ensenyar, i fer present el seu evangeli enmig del nostre món, concretament en aquesta meravellosa població del Maresme. La parròquia pertany al Bisbat de Barcelona del qual se senten molt propers, igual que de la mare Església de la qual neixen i pertanyen.

El Santuari de la Mare de Déu de la Cisa aplega tot el seu arxiprestat, un conjunt d'onze parròquies que van des d'Alella fins a Cabrera, amb les quals treballen conjuntament.

Actualment són una comunitat cristiana molt dinàmica. Tots plegats tenen el seu espai dins de la parròquia: grups de catequesi, grup de joves, formació i educació en la fe, grup de Vida Creixent, l'Esplai, músics, Cos de Portants, etc... que juntament amb el seu Pastor, Mn. Pau Roger, fan de la seva fe el camí per transmetre la Bona Notícia de la vida.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te