Obra de teatre benèfica "Sense Pietat" a Granollers

Obra de teatre benèfica "Sense Pietat" a Granollers

El dissabte 1 d'octubre a les 21:00 h es va celebrar el Centre Cultural de Granollers va tenir lloc l' obra de teatre "SENSE PIETAT", de la mà del grup CIA TEATRE DEL NORD de Granollers sota la direcció de María José Ribadeneira.

Es tractava d'una representació benèfica la recaptació del qual va destinada al projecte de Mans Unides de formació de 400 dones a Widali, Índia.

Els beneficiaris viuen en 15 pobles de comunitats "dalits" o descastats i tribals, i gairebé tots depenen de l'agricultura. Els que tenen petites terres es veuen abocats a demanar crèdits a interessos desorbitats. Les seves pràctiques de cultiu són ancestrals i manquen de maquinària moderna. Els pous que hi havia s'han assecat, la qual cosa fa que aquests visquin miserablement. Pertanyen a famílies sense terres, habitants de "slums" o barris de barraques, petits venedors i grups desfavorits socialment. Cal ajudar-los a sortir d'aquest cercle viciós.

La situació de la dona és d'abandó i supressió social. No poden prendre decisions en la família ni en la societat. Per falta d'educació tenen moltes supersticions i creences en la bruixeria. La poligàmia i el maltractament a la dona són molt comunes entre els descastats. La dona treballa tot el dia, però sense beneficis. Gairebé el 70% d'elles estan anèmiques, i necessiten coneixements sobre la higiene i salut. A causa de l'alcoholisme, molts homes moren joves, i deixen sola a la dona a cura de la família.

Tota la informació del projecte aquí i de l'activitat aquí.

Les entrades anticipades es van poder comprar a: www.granollers.cat/escenagran

Obra de teatro benéfica en Granollers

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te