Sopar de la fam a la Parròquia Sant Josep de l'Hospitalet de Llobregat

Sopar de la fam a la Parròquia Sant Josep de l'Hospitalet de Llobregat

Dimecres Sant va tenir lloc a la Parròquia de Sant Josep de l'Hospitalet de Llobregat un sopar de la fam per commemorar el 60 aniversari de Mans Unides i per posar en relleu la nostra campanya d'enguany, que porta com a títol: "Creiem en la igualtat i en la dignitat de les persones".

Per part de Mans Unides al sopar de la fam hi van assistir Elsy Tovar, que es va encarregar de fer la introducció, Roser Sindreu i Maria José Postigo, responsables del departament de Parròquies, i Paco Marro, responsable del departament d'Universitats.

Vam comptar amb el testimoni del jove metge pediatra català, Iñaki Alegria, que ens va parlar de la seva interessant i colpidora experiència com a director mèdic de l'Hospital Rural de Gambo (a Etiòpia).

Va ser un moment de compartir molt agradable i després de l'exposició de l'Iñaki, mentre es prenia el pa amb oli es va fer una bona tertúlia amb preguntes.

Agraïm molt al rector Mn. Josep Jiménez Montejo el seu oferiment i l'oportunitat d'organitzar un sopar de la fam que ens va permetre un moment de germanor i sensibilització amb la comunitat parroquial i amb altres persones que hi van assistir, com membres de les parròquies de Santa Eulàlia de Mérida i de la parròquia de Santa Eulàlia de Provençana.

L'Iñaki signant exemplars del seu llibre.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te