Tú decides. DKV Seguros

Si ets de DKV pots ajudar als nens i mares del poblat de Kananga votant per aquest projecte. DKV Seguros finançarà els projectes més votats pels seus clients, personal sanitari, mediadors, empleats i proveïdors.

"Tú decides. DKV Seguros". Projecte centre salut matern-infantil a la R.D. del Congo

Avui en dia, encara hi ha milions de dones que no poden rebre una atenció sanitària adequada durant tot el seu procés d’embaràs degut a les males condicions en les que es troben els centres de salut del indret on viuen. Un d’aquests casos és el centre de salut matern infantil del poblat Bena Mukangala, a la República Democràtica del Congo, el qual es troba en unes condicions molt precàries per a poder atendre correctament a les mares i nens que necessiten assistència mèdica.

A Mans Unides volem ajudar a millorar la qualitat de l’atenció sanitària d’aquest poblat proporcionant l’equip mèdic necessari per a l’assistència a les mares gestants, l’atenció durant el part o la cura dels nadons nounats.

Per fer-ho, hem ha presentat aquest projecte a la convocatòria “DKV Tu decides”, una iniciativa en la que la companyia d’assegurances es compromet a finançar el projecte social, mediambiental i de cooperació al desenvolupament més votat pels seus clients, personal sanitari, mediadors, empleats i proveïdors.

Si ets de DKV i vols ajudar a les mares i nens del poblat de Bena Mukangala, vota pel projecte de Mans Unides:

També pots votar al web de "Tú Decides. DKV Seguros"  http://tudecides.dkvseguros.com

Marina García Jiménez

 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te