Xerrada d'Iñaki Alegria a la Parròquia Santa Eulàlia de Mèrida

Diumenge 19 de gener va tenir lloc a la parròquia Santa Eulàlia de Mèrida de l'Hospitalet de Llobregat una xerrada del jove metge pediatra català, Iñaki Alegria, col·laborador de Mans Unides, que ens va parlar de la seva interessant i colpidora experiència com a director mèdic de l'Hospital Rural de Gambo (a Etiòpia).

La xerrada va tenir lloc després de la missa de 10 però a la mateixa celebració, a les pregàries, Mossèn Romaguera va tenir un especial record per a Mans Unides, per la nostra tasca i els nostres voluntaris.

A la xerrada de l'Iñaki hi van assistir unes 35 persones i es van vendre diversos llibres, però també va haver-hi aportacions. La xerrada va durar uns 30 minuts i després va haver-hi preguntes i comentaris, la gent va estar molt atenta i molt curiosa.

Mossèn Romaguera, que va ser molt amable i acollidor, va convidar als assistents a què s'unissin a les tres persones de la parròquia que formen el grup de voluntaris de Mans Unides i que són la Pilar, la Margarita i el Carles. Elles dues surten a la foto de sota amb Mn. Romaguera i l'Iñaki.

Igualment, a la parròquia van disposar d'una exposició de Mans Unides, la del Malbaratament Alimentari durant una setmana.

La Parròquia Santa Eulàlia de Mèrida està al carrer Barcelona, 104 d'Hospitalet de Llobregat.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te