Xerrada de presentació del projecte 2021 de Mans Unides de l'axiprestat

Dissabte dia 20 a la parròquia de Sant Joan de Vilassar de Mar va tenir lloc la xerrada de presentació del projecte de Mans Unides que treballarà l'arxiprestat de La Cisa aquest 2021.

Ens vàrem trobar unes 30 persones a l'església per comentar les tasques de Mans Unides i la nostra implicació en el projecte de la campanya d'aquest any Mbarara, Uganda, per la millora de la seguretat alimentària i millora de les condicions de vida d'unes 600 famílies que viuen en vint petites localitats de la regió.

Es va projectar primer el DVD de campanya, Contagia solidaritat per acabar amb la fam, i a continuació va prendre la paraula en Joan Martí, exdelegat de la delegació de Barcelona i actual responsable del seu grup de parròquies. Va parlar uns 15 minuts sobre el projecte, sobre l'actuació de Mans Unides aquest any complicat de la pandèmia, i sobre el que Mans Unides ha fet durant els seixanta-un anys anteriors.

Va també participar en la trobada l'Albert Molina, responsable de Voluntaris Cooperants, una organització humanitària que cerca promoure el desenvolupament humà integral i solidari dels ciutadans del món, especialment, d'aquelles persones en situació de pobresa i desigualtat social. Aquesta ONG de Mataró fa uns dotze anys que treballa projectes a Uganda, la qual cosa es va traduir en una intervenció molt vivencial, perquè almenys dos cops l'any van a Uganda, on l'Albert viu amb molta implicació a la vida dels ugandesos.

La trobada va resultar tot un èxit, i es va allargar una hora, ja que la gent va participar amb moltes preguntes i amb ganes "reals" de fer-se socis i de col·laborar amb nosaltres. Per acabar, mossèn Josep Lluís, el rector, va ressaltar als presents la bona feina que fa Mans Unides i convida'ls a implicar-se a la seva tasca.

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te