Mans Unides passejarà per 10 municipis de Lleida el diumenge 7 d’abril

Mans Unides passejarà per 10 municipis de Lleida el 7 d’abril
07/04/2019

Les poblacions adherides són: Torregrossa, Almacelles, Alcoletge, les Borges Blanques, Alcarràs, Alguaire, Torrefarrera, Alpicat, Maials i Alfarràs.

Les passejades s’iniciaran a 2/4 de 10 del matí davant les esglésies de cada municipi, amb recorreguts de 2 i 5 km.

Aquestes activitats tindran format de cursa o marxa en diferents poblacions espanyoles i pretenen reunir més de 10.000 participants. La campanya compta amb el piragüista olímpic lleidatà, Saül Craviotto, com a ambaixador de l’organització, essent la imatge de l’anunci que s’ha fet per aquest esdeveniment.

I és que Mans Unides celebrarà de forma simultània en diverses localitats d'Espanya, el seu seixantè aniversari “caminant tots a una per la defensa dels drets humans”. Així ho va destacar la delegada de Mans Unides a Lleida, Rosa Pla, durant la presentació de la passejada solidària a la premsa que es va fer fa uns dies.

La recaptació permetrà que 300 dones generin la pròpia capacitat per desenvolupar negocis propis, com la cria de vaques, la fabricació de corda o la producció d'adobats de peix, entre altres, que els permetin obtenir beneficis i millorar, així, les seves vides i les de les seves famílies.

Les inscripcions online per a cadascuna de les localitats participants podran realitzar fins al 4 d'abril a les 23.59 hores. Per a més informació:https://www.manosunidas.org/campana/manos-unidas-60-aniversario/activida...

Les persones que no puguin participar de forma presencial, però vulguin col·laborar amb la destinació dels fons, podran col·laborar a través del Dorsal 0 creat a aquest efecte (ES60 0049 1892 6927 1329 1629) o enviant un SMS amb la paraula “CARRERA” al 28014 (donació íntegra del cost del missatge -1,2 euros- a Mans Unides).

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te