8 localitats lleidatanes passegen per 300 dones índies en situació de vulnerabilitat

8 localitats lleidatanes passegen per 300 dones índies en situació de vulnerabilitat

Aquest diumenge, 7 d'abril, ha tingut lloc a 8 localitats lleidatanes el projecte solidari 'Mans Unides es posa en marxa per la defensa dels drets humans', que ha consistit en unes passejades que, de forma simultània a tota Espanya, s'han fet en benefici d'un programa d'emprenedoria laboral per a més de 300 dones índies en situació de vulnerabilitat.

Les poblacions adherides han estat: Torregrossa, Almacelles, Alcoletge, les Borges Blanques, Torrefarrera, Alpicat, Maials i Alfarràs.

Rosa Pla, presidenta-delegada de Mans Unides Lleida, s'ha mostrat molt satisfeta amb la participació en les diferents passejades i ha volgut remarcar la bona disposició i ajuda dels ajuntaments a tots els pobles on s'han realitzat, tot i que en algun hi havia altres activitats programades.

Tots vam gaudir molt de les passejades, molt ben organitzades pels ajuntaments i ens hem quedat amb ganes de repetir-les un altre any

"Vam poder gaudir d'uns paisatges de primavera fantàstics tot caminant, prossegueix Pla, en les passejades que van començar al matí davant les esglésies de cada municipi, amb recorreguts de 2 i 5 km".

La recaptació de totes les passejades arreu del territori espanyol permetrà que 300 dones generin la pròpia capacitat per desenvolupar negocis propis, com la cria de vaques, la fabricació de corda o la producció d'adobats de peix, entre altres, que els permetin obtenir beneficis i millorar, així, les seves vides i les de les seves famílies.

Campanya d'enguany en què iniciem un nou trienni a Mans Unides:

I és que sota el lema "Creiem en la igualtat i la dignitat de les persones", Mans Unides inicia un nou trienni posant el focus en els drets de les dones. En aquest sentit, la delegació lleidatana participa en l'ampliació d'un internat per a joves de Ruanda i un projecte de formació forestal a la zona brasilera de Mato Grosso.

Mans Unides compleix, en 2019, 60 anys de lluita contra la fam i de treball constant per la igualtat i la dignitat de les persones dels països del Sud. Sis dècades donant suport a projectes de desenvolupament en més de 60 països que han millorat la vida de milions d'éssers humans en els tres continents, gràcies al compromís de milers de socis, col·laboradors i amics.

A dalt grup de la passejada d'Alcoetge.

A dalt grup de la passejada d'Alfarràs.

A dalt, moment de la inscripció a la passejada d'Alfarràs.

A dalt grup de la passejada d'Almacelles.

A dalt el moment de la inscripció a la passejada d'Almacelles.

A dalt i abaix grup de la passejada d'Alpicat.

A dalt, moment de la passejada de Borges Blanques.

A dalt i abaix moment de la passejada de Maials.

A baix grup de la passejada de Torreforta:

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te