Celebrant el 60 aniversari amb una Missa-Concert de cant gregorià

Celebrant el 60 aniversari amb una Missa-Concert de cant gregorià

El passat 25 d'abril a l'església de Sant Llorenç de Lleida va tenir lloc una Missa Concert de Cant gregorià amb motiu del 60è aniversari de Mans Unides.

La Missa va estar presidida pel Bisbe de Lleida, Mn. Salvador Giménez, amb assistència del Delegat del Govern a lleida Sr. Ramon Farré i per part de la Diputació, vam comptar amb el Sr. Paco Cerdà.

El Concert va ser a càrrec de la Coral de l'Ateneu de Ponent "Schola Cantorum de Lleida", l'import dels donatius es destina als projectes d'aquest any: per una banda, l'ampliació d'un internat per a noies a Ruanda i, per l'altre, un projecte agríola i forestal a Sao Félix d'Araguaia Regió del Mato Grosso al Brasil.

Més sobre la Schola Cantorum de Lleida:

Es tracta d'un cor polifònic mixt, interterritorial, dins de la demarcació Terres de Lleida de la Federació Catalana d'Entitats Corals. La finalitat de la Schola Cantorum de Lleida és el conreu del cant pla o cant gregorià i de les primeres polifonies que se'n van derivar, així com de polifonies posteriors que han pres com a base el cant pla o gregorià. Dona la casualitat que la Schola Cantorum també està d'anviersari doncs enguany fa 10 anys de la seva creació.

Galeria d'imatges: 
Celebrant el 60 aniversari amb una Missa-Concert de cant gregorià

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te