Mans Unides Lleida visita l'Institut Alcarràs

Mans Unides Lleida visita l'Institut Alcarràs

Estar present amb el jovent és una de les prioritats de Mans Unides doncs són les persones que portaran el món ben aviat i és important que coneguin la realitat dels pobles més desfavorits per prendre consciència de la importància de la justícia social.

Mans Unides Lleida, amb la seva presidenta-delegada al capdavant, Rosa Pla, i l'ajuda de totes les comarcals amb les seves voluntàries, participen allà on se les convida i poden donar testimoni de la seva tasca en els projectes els quals destinen els seus esforços.

En aquesta ocasió la Rosa Pla va anar a l’Institut Alcarràs de Lleida per parlar als alumnes sobre el recent viatge a Ruanda que va fer per conèixer de primera mà els projectes que Mans Unides duu a terme en aquell país.

“Vaig tindre l'oportunitat d'anar a veure alguns dels projectes que Mans Unides fa a Ruanda. Amb molta il·lusió, ja que és un país en què la seva història recent, el genocidi entre les dues ètnies principals, els Hutus i els Tutsis, em cridava molt l'atenció.

El paisatge, la natura exuberant, que és el que primer veus és molt bucòlic, l'has vist tantes vegades, en reportatges llibres, pel·lícules... però el més important de tot són les persones”.

Amb aquestes paraules la Rosa Pla introdueix la seva experiencia que es pot continuar llegint aquí.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te