Passejada solidària a 10 localitats lleidatanes

Passejada solidària a 10 localitats lleidatanes

Mans Unides celebrarà el seu seixantè aniversari el proper diumenge 7 d’abril “caminant tots a una per la defensa dels drets humans”. Així ho va destacar la delegada de Mans Unides a Lleida, Rosa Pla, durant la presentació de la passejada solidària a la premsa.

I és que amb motiu d'aquest aniversari, i com una de les seves activitats commemoratives, aquell dia tindrà lloc, de forma simultània en diverses localitats d'Espanya, aquest esdeveniment solidari amb el títol “Mans Unides es posa en marxa” que, sota les formes de carreres o marxes, de diferents durades, mourà a més de 10.000 persones per tot l’estat espanyol.

A Lleida, les passejades tindran lloc a 10 localitats: Torregrossa, Almacelles, Alcoletge, les Borges Blanques, Alcarràs, Alguaire, Torrefarrera, Alpicat, Maials i Alfarràs.

L’esdeveniment, dirigit a tota la família, té un marcat caràcter benèfic: els fons recaptats es destinaran a posar en marxa un programa d'emprenedoria laboral per a més de 300 dones índies en situació vulnerable, capacitant-les per a desenvolupar negocis propis (com la cria de vaques, la fabricació de corda o la producció d'adobats de peix, entre altres) que els permetin obtenir beneficis i millorar, així, les seves vides i les de les seves famílies.

Segons va explicar a la roda de premsa Francesc Piqué, director de Set11 Esports i voluntari de Mans Unides, les inscripcions estan obertes a través de la pàgina web: https://www.manosunidas.org/campana/manos-unidas-60-aniversario/activida..., en la qual els participants podran fer donacions voluntàries.

Les persones que no puguin participar de forma presencial, però vulguin col·laborar amb la destinació dels fons, podran col·laborar a través del Dorsal 0 creat a aquest efecte (ES60 0049 1892 6927 1329 1629) o enviant un SMS amb la paraula “CARRERA” al 28014 (donació íntegra del cost del missatge -1,2 euros- a Mans Unides).

Sota el lema "Creiem en la igualtat i la dignitat de les persones", Mans Unides inicia un nou trienni posant el focus en els drets de les dones. En aquest sentit, la delegació lleidatana participa en l’ampliació d’un internat per a joves de Ruanda i un projecte de formació forestal a la zona brasilera de Mato Grosso.

Mans Unides compleix, en 2019, 60 anys de lluita contra la fam i de treball constant per la igualtat i la dignitat de les persones dels països del Sud. Sis dècades donant suport a projectes de desenvolupament en més de 60 països que han millorat la vida de milions d'éssers humans en els tres continents, gràcies al compromís de milers de socis, col·laboradors i amics.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te