62 Campanya de Mans Unides 2021

Moltes gràcies a totes les parròquies per celebrar l'eucaristia en la qual Mans Unides va ser la protagonista. La col·lecta que anirà destinada als més desfavorits, i als que més sofreixen aquesta pandèmia, es reflectirà en els nostres projectes als països en vies de desenvolupament, les persones que viuen extrema pobresa i que sofreixen fam crònica, veuran com les seves vides canvien gràcies als donatius de tots els assistents.
També agrair als que es van unir a la campanya digital, realitzant els seus donatius a través de bizum i altres vies. Gràcies pels donatius i per ajudar-nos a complir l'objectiu de Mans Unides: acabar amb la Fam.
Voluntaris de Mans Unides van estar presents a la parròquia de Santa Catalina Thomàs i volem agrair a Dídac per les fotos i el vídeo que va crear per a poder donar fe del nostre treball i de la solidaritat de tots aquells que van assistir, juntament amb Mn. Francisco Ramis, qui va presidir l'homilia.
Gràcies de nou a TOTS.

______

 

 

 

Muchas gracias a todas las parroquias de Mallorca por celebrar la eucaristía en la que Manos Unidas era la protagonista. La colecta que irá destinada a los más desfavorecidos, a los que más sufren esta pandemia, se reflejará en nuestros proyectos en los países en vías de desarrollo, las personas que viven extrema pobreza y que sufren hambre crónica, verán como sus vidas cambian gracias a los donativos de todos los asistentes.

También agradecer a los que se unieron a la campaña digital, realizando sus donativos a través de bizum y otras vías. Gracias por los donativos y por ayudarnos a cumplir el objetivo de Manos Unidas: acabar con el Hambre.

Voluntarios de Manos Unidas estuvieron presentes en la parroquia de Santa Catalina Thomàs y queremos agradecer a Diego por las fotos y el vídeo que creó para poder dar fe de nuestro trabajo y de la solidaridad de todos aquellos que asistieron, junto con Mn. Francisco Ramis, quien presidió la homilía.

Gracias de nuevo a TODOS.

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te