Activitats de Campanya amb la germana Franciscana Missionera de Maria

Foto de Javier Mármol (Manos Unidas)

Amb motiu de la LX Campanya de Mans Unides, vàrem organitzar, des del Centre Eucarístic, «EL SOPAR DE LA FAM».

Ens vam reunir a la sala del Centre i vàrem començar amb un temps d'oració, seguirem amb la Celebració de la Paraula i amb lectures i projeccions al·lusives al tema, que ens anaven escalfant el cor entenent una miqueta millor el que els nostres germans estan vivint.

A continuació la religiosa que ens acompanyava, la germana Franciscana missionera de Maria, Guadalupe Zúñiga, destinada a Nador per atendre a les persones que fugen dels seus països a la recerca d'una vida més digna, que han d'esperar amagats el fet que els toqui el moment de poder saltar la tanca i creuar l'Estret de Gibraltar, corrent els riscos que tots coneixem pels mitjans, ens va convidar a obrir el cor i acollir als migrants com a germans, fills d'un mateix Pare Déu.

Imatge d'un dels tallers amb les dones migrants del Nador on treballa la Guadalupe Zúñiga:

Finalment, vàrem prendre un tros de pa amb oli, com a sopar d'aquest dia, en solidaritat amb els que en tants llocs del món no tenen ni aquest consol, coincidint amb el Dia del Dejuni Voluntari de Mans Unides.

Tot això en un signe ple de sentit que des de l'Eucaristia ens va convidar a viure l'Amor obrint el nostre cor per abraçar al món sense exclusions.

Va ser un moment de sensibilització i de presa de consciència molt forta, no podem seguir indiferents a realitats que ens semblen llunyanes però que les tenim tan a prop.

Durant 3 dies va estar amb nosaltres realitzant diverses activitats més. Va donar xarles als col•legis de l’Arcàngel Sant Rafel i al Col·legi de Jesús Maria als nins de secundària transmitint el seu testimoni i també va compartir la Eucaristia a les Parròquies de Santa Catalina Thomás, Verge de Montserrat, Convent de Santa Magdalena i la Parròquia de Sant Jaume, contant les seves experiències i sensibilitzant a la gent. Així hem compartit l’inici de la Campanya i els nostres 60 anys lluitant contra la fam.

Galeria d'imatges: 
Foto de Javier Mármol (Manos Unidas)

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te