Presentació de la Campanya de Mans Unides 2023

Presentació de la Campanya de Mans Unides 2023

Mans Unides, organització de l’Església Catòlica a Espanya, presenta la Campanya 2023 sota el lema «Frenar la desigualtat és a les teves mans». Enguany, amb la Campanya número 64, l’entitat que lluita contra la pobresa que sofreixen els pobles més exclosos del planeta inicia, a partir de l’any 2023, un quinquenni en què renovarà el seu compromís de continuar lluitant per la dignitat de totes les persones i alliberar la humanitat de la pobresa, de la fam i de la desigualtat, en el marc de l’Agenda 2030 i dels ODS. A la roda de premsa celebrada avui a la Casa de l’Església de la Diòcesi de Mallorca, hi han assistit el Bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, la delegada diocesana de Mans Unides Mallorca, Francisca Artigues, i el consiliari diocesà, Mn. Antoni Vera.

Aquests dies, en el marc de la presentació de la Campanya, un missioner mercedari, Serge Ndayisaba, està fent visites a diferents escoles de primària i secundària de Palma per donar testimoni de la seva feina i de la tasca que desenvolupa Mans Unides a Camerun.

A la nostra diòcesi, celebrarem una eucaristia en la Jornada Nacional de Mans Unides, diumenge 12 de febrer a les 10.30h i a les 12h a la Seu de Mallorca, on es llegirà el manifest d’enguany. Les parròquies i els llocs de culte de tot Espanya celebraran aquesta Jornada Nacional amb una col·lecta extraordinària, convidant els assistents a aportar la seva col·laboració per donar suport al treball de l’ONG.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te