Acte a la Parròquia Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú

Dissabte 16 de noviembre va tenir lloc una activitat per a Mans Unides a la Parròquia Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú.

Es tractava de l’activitat “Les 24 hores que mouen el món” que amb el lema "Encén el teu compromís", té un objectiu clar: crear un halo de llum virtual que il·lumini el món per, junts, acabar amb les "parts enfosquides" causades per la fam, les desigualtats i les injustícies que segueixen existint.

I és que Mans Unides "il·lumina" cada any la vida de milions de persones als països de Sud, a través dels gairebé 600 projectes de desenvolupament que dóna suport a 54 països. I cada any, des de 2013, crea també un "canal virtual" perquè aquest llum de desenvolupament viatgi de nord a sud.

Des de Mans Unides agraïm molt a Mossèn Pere Milà, i a tots els feligresos, el seu suport per organitzar aquest acte i la col·lecta en benefici dels nostres projectes.

Tots els diners recaptats seran per col·laborar amb el nostre projecte de promoció social i sanitària a Colòmbia, un projecte que té l'objectiu d'afavorir l'accés a l'aigua potable a la zona de La Guajira. Troba tota la informació del projecte aquí.

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te