Participació de Mans Unides al Dissabte Solidari de Castelldefels

Aquest 27 de juliol, Mans Unides va participar amb la seva paradeta solidària al Dissabte solidari de Castelldefels

La plaça de l'Església va tornar a ser la seu escollida per a la celebració del tradicional Dissabte Solidari, una eina efectiva per connectar la població i les diferents ONG entre si, i crear una xarxa de col·laboració en diverses causes.

Organitzada pel Consell Municipal de Pau i Solidaritat de Castelldefels, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, i aquest any amb el lema "Reduïm les desigualtats, estenem l'alegria", la festa busca reivindicar valors que contribueixin a crear una societat més justa i a millorar la vida al planeta. L'eradicació de la pobresa, la lluita contra la fam, la consecució d'una salut i educació digna o l'assoliment de la igualtat de gènere van ser alguns dels temes tractats, juntament amb la importància de preservar el medi ambient a través del consum responsable.

Taller d'artesania, exposicions, degustacions, concerts i informació sobre iniciatives a les parades de les ONG locals van ser les principals atraccions de l'esdeveniment. 

La delegació de Mans Unides Sant Feliu no para ni a l'estiu:

A part d'aquesta participació, de portar l'exposició de l'aigua a diferents locals i poblacions, el dia 6 d'agost la presidenta-delegada de Mans Unides Sant Feliu, Tere Gisbert, visitarà Ràdio Vilafranca i, més tard el mateix dia, Televisió Vilafranca, on explicarà els projectes que finança l'Ajuntament per a Mans Unides. 

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te