Serveis Mèdics Penedès lliura el xec solidari a Mans Unides

Teresa Gisbert rebent el xec per part de Serveis Mèdics Penedès

Serveis Mèdics Penedès (SMP) ha fet entrega d'un xec per valor de 364 euros a Mans Unides Vilanova i la Geltrú després d'haver tingut la iniciativa de dur a terme un "espai solidari" amb bicicletes estàtiques a la fira Expo Nadó que s'ha celebrat el cap de setmana del 26 al 28 de maig de 2017.

Sota el hastag #JOSOCSOLIDARI, Serveis Mèdics Penedès aportava a repartir entre Mans Unides i Creu Roja 1€ per cada persona adulta que pedalegés només dos minuts i 2€ si el que ho feia era un nen petit.

Representants de Serveis Mèdics Penedés fent entrega dels xecs a Creu Roja i a Mans Unides. Per part de Mans Unides el va rebre la Teresa Gisbert, de la delegació de Mans Unides VIlanova

El delegat de Mans Unides Sant Feliu, la seva dona i una voluntària de Mans Unides, fent ús de les bicicletes estàtiques de l'espai solidari a la Fira ExpoNadó.

Troba aquí tota la informació de la participació de Mans Unides a la Fira ExpoNadó.

Sobre Serveis Mèdics Penedès

L'any 1993 el Dr. Josep Panyella va crear Serveis Mèdics Penedès amb l’objectiu d’oferir serveis sanitaris que satisfessin les necessitats dels pacients de la zona del Penedès i del Garraf. Avui en dia, i gràcies a un procés constant d’adaptació a les necessitats d’aquest espectre de clients, a la constant implementació i renovació tecnològica i a l’ampliació de les instal•lacions, el petit projecte que va néixer fa més de vint anys s’ha convertit en el grup mèdic de referencia de la medicina privada del Penedès i el Garraf.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te